DP Benelux Diamond Paintings pakt uit op het KreaDoe Lentefestival 2022 Onze eerste stand op de KreaDoe-beurs, eind 2021, was een enorm succes! In navolging daarvan zullen wij dan ook aanwezig zijn op het KreaDoe Lentefestival 2022, gehouden van 8 tot 10 april 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht.
Wij pakken daar enorm uit met een stand van maar liefst 44 m2. En natuurlijk niet voor niets...


DP Benelux Diamond Paintings gaat tijdens deze 3 beursdagen enorm uitpakken. We gaan hier namelijk ter plekke diamond paintings maken voor de bezoekers die je dezelfde dag nog mee naar huis kunt nemen, uiteraard van dezelfde kwaliteit en in dezelfde verpakking die men van ons gewend is. Een pakket waar je thuis direct mee aan de slag kunt en, uiteraard, van de hoogst denkbare kwaliteit.



Hoe gaat dit in zijn werk?

Maak ter plekke een selfie of lever een andere digitale foto in bij onze stand, waar wij direct advies kunnen geven over de betreffende foto. Je kunt kiezen uit de stijlen Zwart-wit, Sepia of Oude Stijl en het gewenste formaat (40 x 40 cm, 40 x 50 cm of 40 x 60 cm) en als alles compleet is kan je de diamond painting direct bestellen.
Daarna gaan wij direct aan de slag met je diamond painting en zodra hij voor je klaar ligt ontvang je een berichtje op je mobiele telefoon, zodat je weet wanneer je deze op kunt halen. 

Waarom is het aanbod in stijlen en formaten beperkt?

Ook al hebben we de beschikking over een grote stand, de benodigde apparatuur, computers, meubilair, materialen en niet te vergeten de steentjes moeten allemaal aanwezig zijn. Je zult begrijpen dat het niet mogelijk is om alle, ruim 500 kleuren, op de stand kwijt te kunnen. Maar op deze manier kunnen wij je wel laten zien wat het inhoudt om een diamond painting van A tot Z te produceren. Geweldig toch?

Blijf op de hoogte!

Houdt onze nieuwsbrief en de Facebookpagina in de gaten over de laatste nieuwtjes en bezoek onze stand op het KreaDoe Lentefestival: Standnummer 01.H026
  DP Benelux Diamond Paintings     02-02-2022 10:22     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

LET OP! WIJ GAAN ER EVEN TUSSENUIT!

Vanaf zaterdag 28 mei tot en met woensdag 8 juni 2022 gaan wij er even tussenuit om even tot rust komen van de afgelopen enorm drukke weken en ons opladen voor de eveneens drukke weken die nog komen gaan. Bestellingen vanaf nu hebben hierdoor een levertijd van ongeveer 2 weken.
Hierna doen wij natuurlijk ons uiterste best om de bestellingen zo spoedig mogelijk te verwerken!

WIJ VRAGEN JE HIERVOOR OM JE BEGRIP!