Aquarel Panorama Tower Bridge Londen - vanaf formaat 80 x 30 cm
DP Diamond Painting Aquarel Panorama Tower Bridge Londen - vanaf formaat 80 x 30 cm
0 Reviews | Review toevoegen
Diamond Painting met de afbeelding Aquarel Panorama Tower Bridge Londen van DP Benelux. Hoge kwaliteit in levering, service en eindresultaat.

Artikelnummer

2018.0845

Maximaal 3 tot 5 werkdagen

2 tot 4 werkdagen

€ 45,95 *
Prijs per stuk
Het aantal DP-points dat je voor dit product ontvangt is 45
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Met deze diamond painting, Aquarel Panorama Tower Bridge Londen, van het merk DP bent u zeker van een hoogwaardige kwaliteit diamond painting. De diamond paintings van DP worden volledig in Nederland geproduceerd door DP Benelux BV.

Dit pakket bevat een DP® Diamond Painting Aquarel Panorama Tower Bridge Londen op het formaat 40 x 40 cm, uitgevoerd met een volledige bedekking en vierkante steentjes
Door te kiezen voor een diamond painting van DP bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit, zowel in de wijze van aanleveren als in de volledigheid van het pakket dat u ontvangt. Maar vooral, en niet op de laatste plaats, is de kwaliteit van het eindresultaat gegarandeerd van topkwaliteit!
Het pakket dat u ontvangt is dus volledig en bevat de volgende onderdelen:

 • Een canvas met het patroon
  Altijd vlak aangeleverd, dus zonder kreukels, vouwen of bobbels
 • Een complete en luxe DP toolset
  Met alle benodigdheden, zoals een extra groot stuk wax, groot schudbakje, ergonomische pick-up pen met opzetstukjes én een luxe zwarte DP Puntpincet
 • Kleuren steentjes
  Altijd volledig en netjes gesorteerd in handig afsluitbare cupjes met voldoende extra steentjes (ca. 10-15%)
 • Handleiding
  Nederlands- en Engelstalig met tips & tricks

En dit alles verpakt in een handige bewaardoos.
Met een diamond painting van DP bent u dus zeker van een pakket waarmee u direct aan de slag komt, zonder teleurstellingen en de hoogste kwaliteit resultaten.

Een diamond painting van eigen bodem

Diamond painting is een hobby die in China enorm populair is zich een aantal jaren geleden zijn weg in Europa heeft gevonden. 
In 1997 is DP Benelux BV begonnen met het aanbieden van diamond painting pakketten, toen nog onder de naam Diamond Painting Shop. Destijds werden de pakketten compleet ingekocht, maar toch ontbrak er volgens DP Benelux iets aan de diamond paintings.

Na de overtuiging dat de kleurafstemming van het patroon en de kwaliteit van het product beter kon in combinatie met de grafische achtergrond dat DP Benelux in huis heeft, is het idee ontstaan om zelf de diamond paintings te gaan produceren. Het moest een diamond painting zijn van goed materiaal en een duidelijk patroon met herkenbare symbolen dat na het leggen van de steentjes de echte foto evenaart. Na veel onderzoek, testen en het ontwikkelen van een eigen computerprogramma is het DP Benelux gelukt om de hoogst haalbare kwaliteit te bieden en een product van eigen bodem te leveren.

DP Benelux BV gelooft in een markt waar de echte liefhebber kiest voor kwaliteit en een product van eigen bodem. Het is niet nodig om alle spullen zo goedkoop mogelijk ver van huis te halen, terwijl we op Nederlandse bodem enorm veel prachtige bedrijven hebben die prima producten in een goede prijs-kwaliteit-verhouding produceren.

Daarnaast hoeven onze Klanten niet bang te zijn dat hun bestelling niet geleverd wordt. Wij kunnen onze klanten blij maken met het gegarandeerd leveren van hun bestelling in tegenstelling tot grote ander retailers en dropshippers die afhankelijk zijn van hun leveringen uit, met name, Azië. Ook blijft het bedrijf constant enerveren door hun product aan te passen aan de wensen van de klant.

Wat is diamond painting?
Diamond painting is een handwerkhobby, overgewaaid uit China. Het is een hobby die laagdrempelig is en door iedereen bedreven kan worden. Het lijkt op schilderen op nummer, maar in plaats van verf gebruik je kleine 'facet geslepen' steentjes.

De hoeveelheid steentjes kan best intimiderend overkomen, maar diamond painting is eigenlijk vrij eenvoudig en zeer laagdrempelig. Als je eenmaal weet wat je moet doen, kun je het painten als zeer ontspannend maar ook als zeer lonend ervaren. Natuurlijk helpt de meegeleverde handleiding in het Nederlands, Engels en Frans je op weg met een duidelijke uitleg en handige tips.

Het Diamond Painting pakket bestaat uit:

 • een voorbedrukt canvas met plaklaag
 • diamand gevormde steentjes met een platte rug
 • de benodigde steentjes per kleur gesorteerd in handig afsluitbare cupjes
 • een schudbakje
 • luxe diamond painting toolset (pick-up pennetje en pincet)
 • benodigde wax

Het canvas is bedrukt met de afbeelding, onderverdeeld in vakjes die voorzien zijn van een letter of een symbool die corresponderen met een kleurnummer. De kleurnummers met bijbehorende symbolen vind je ook weer terug op de cupjes met de steentjes, maar ook in de legenda die op het canvas meegedrukt is. Hierdoor kan je zien welke kleur steentje er in het desbetreffende vakje moet worden geplakt.

De plaklaag van de painting is afgeschermd met een beschermingslaag. Deze kan je een stukje omvouwen, zodat de plaklaag vrij komt te liggen. Deze kan weer teruggevouwen worden als je even wilt stoppen met painten, waardoor de plaklaag beschermd blijft van stof en vuil.

Vervolgens kijk je met welke kleur je wilt beginnen. Begin altijd aan één van de zijkanten en leg een liniaal of meetlat langs het kader van de painting, zodat je verzekerd bent van een mooie strakke eerste rij. Dit voorkomt een hoop frustratie bij het verdere painten.

Neem daarna het potje met het aangegeven kleurnummer en schud een aantal steentjes in het schudbakje. Door het bakje lichtjes te schudden komen de meeste steentjes in de juiste positie te liggen om ‘opgepikt’ te worden, met de platte kanten naar beneden.

Neem het pick-up pennetje en duw deze in de meegeleverde wax (eerst plastic laagje verwijderen). Nu zullen de steentjes aan het pennetje blijven plakken en kan je het steentje op de gewenste positie plakken.

Het lijkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk wijst het zich daarna vanzelf. De pincet kan gebruikt worden als een steentje niet op de goede plek zit of scheef is geplakt. Je kunt het steentje hiermee weer oppakken.

Op deze manier kan je stap voor stap het gehele canvas beplakken. De hoeveelheid kleuren per painting kunnen variëren van 20 tot 65 kleuren en bij uitzondering zelfs nog meer. Tijdens het plakken lijkt het soms dat de kleur niet goed is, maar het eindresultaat is verrassend gelijkend aan de orginele foto.
Wil jij het ook eens proberen? Dan adviseren wij met een klein formaat te beginnen om te ontdekken of jij je nieuwe hobby gevonden hebt. Je zult snel zien dat, als het ook een hobby voor jou is, je snel met een groter formaat aan de slag wilt.

Met de diamond painting Aquarel Panorama Tower Bridge Londen van DP ben je verzekerd van het mooiste resultaat!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies