filter_list

Filter

0
Onbeperkt

EIGEN FOTO TIJDELIJK NIET MOGELIJK!

Gezien de enorme groei in de vraag naar onze diamond painting pakketten is het duidelijk dat veel mensen thuis zitten en op zoek zijn naar afleiding en bezigheden om te ontspannen in deze gespannen tijd. Deze groei is momenteel enorm en natuurlijk doen wij ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk van zijn diamond painting pakket te voorzien. 

Onze medewerkers maken momenteel lange dagen, maar ondanks de problemen die iedereen tegenkomt in het dagelijkse leven van dit moment, is er een relatief goede sfeer, een enorme saamhorigheid, inzet, bereidheid en betrokkenheid. En natuurlijk letten we goed op elkaar! Vooralsnog hebben wij de capaciteit dusdanig weten aan te vullen dat wij alle diamond painting pakketten tijdig uit de productie krijgen en ook kunnen versturen.

We hopen in ieder geval dat iedereen begrip heeft ingeval je bestelling een dag later zal worden geleverd dan de door ons beloofde levertijd van 3-5 werkdagen. 

Om deze doorlooptijd te kunnen blijven garanderen moeten wij echter wel concessies doen. Aangezien de verwerking van diamond paintings met eigen foto relatief veel meer tijd kost dan het produceren van 'normale' diamond painting pakketten hebben wij besloten om tijdelijk de mogelijkheid tot deze dienst stop te zetten. Wij vragen daarvoor om jullie begrip; 


Diamond Painting eigen foto

Naast de standaard paintings die je bij ons kunt kopen, is het natuurlijk ook heel mooi om een eigen foto te maken doormiddel van diamond painting. Denk bijvoorbeeld aan een foto van een huisdier, kind of favoriete vakantieplek. Mooi om aan de muur te hangen of om cadeau te geven! Bij ons kun je terecht voor zowel full als partial paintings voor beginners. Alle is bij ons goed gecontroleerd zodat je altijd het juiste aantal zakjes hebt om de painting te kunnen maken. Al onze paintings worden geleverd met vierkante steentjes, en hebben een volledige bedekking.

DP Benelux levert ook DP® Diamond Paintings aan de detailhandel. Heb je een hobbywinkel, speelgoedwinkel of andere winkel waar onze diamond painting pakketten zich goed thuis zouden kunnen voelen? Dan kunnen wij ook de winkel hiervan voorzien, waarmee je pakketten aan kunt bieden van hoogwaardige kwaliteit, zowel in presentatie en resultaat als ondersteuning en service.Weergave:


Bezig met laden...

Diamond Painting met eigen foto - vanaf 40 x 40 cm

Wil je een diamond painting met je eigen foto? Dan kan dat natuurlijk ook.

52,95*

Preview Diamond Painting met eigen foto - vanaf 40 x 40 cm

Wil je eerst alleen een preview ontvangen om te beoordelen of de foto mooi uitkomt als diamond painting?Dat kan! Bestel dan nu je preview. En wil je daarna de painting...

6,00*

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar en beantwoorden graag alle vragen zodat je genoeg informatie hebt om een bestelling bij ons te kunnen plaatsen. Veel plezier met de paintings van DP Benelux!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.