filter_list

Filter

0
Onbeperkt

HARTELIJK WELKOM BIJ DP BENELUX

DP Benelux BV is de eerste webshop die haar Diamond Paintings volledig uit eigen productie levert voor het merk DP®. Alle foto’s worden door onszelf gemaakt of zorgvuldig uitgezocht, waarna ze worden aangepast naar formaat en kleur. Je vindt bij ons daarom altijd unieke beelden.
 
Bezoek voor de leukste diamond painting winkel DP Hobby in Dordrecht of bezoek de website van deze winkel via www.dphobbystore.nl. Hier vind je alles wat je nodig hebt of wilt weten over diamond painting.

  

Producent diamond painting pakketten

Daarnaast worden onze producten van tevoren gecontroleerd en worden de kleuren gesorteerd en in handige afsluitbare potjes gedaan. Het uitzoekwerk hebben wij dus al voor je gedaan. Natuurlijk kan een Nederlandstalige handleiding niet ontbreken. Samen met een groot schudbakje, ergonomische pick-up pen, extra groot stuk wax én een DP® puntpincet wordt een volledig gecontroleerd en gesorteerd pakket naar je toegestuurt.
 
Na de overtuiging dat de kleurafstemming van het patroon en de kwaliteit van het product beter kon in combinatie met haar grafische achtergrond, is het idee ontstaan om zelf de diamond paintings te produceren. Het moest een diamond painting zijn van goed materiaal en een duidelijk patroon met herkenbare kleurcodes dat na het leggen van de steentjes de echte foto evenaart. En hoe gaaf is het om zelfs van je eigen foto een diamond painting patroon te laten maken. Ingrid gelooft in een markt waar de echte liefhebber kiest voor kwaliteit en een product van eigen bodem. Het is niet nodig om alle spullen zo goedkoop mogelijk uit Azië te halen terwijl we op Nederlandse bodem enorm veel prachtige bedrijven hebben die prima producten in een goede prijs-kwaliteit-verhouding produceren. Daarnaast hoeven onze Klanten niet bang te zijn dat hun bestelling niet geleverd wordt. Wij kunnen onze klanten blij maken met het gegarandeerd leveren van hun bestelling in tegenstelling tot grote ander retailers die afhankelijk zijn van hun leveringen uit Azië. Ook blijft het bedrijf constant enerveren door hun product aan te passen aan de wensen van de klant.
 
Iedere diamond painting is een product waar we trots op zijn De populaire hobby zorgt voor steeds meer vraag naar diamond paintings. De hobby wordt al omschreven als het nieuw borduren met steentjes. Het is een hobby die veel hobby’s samenvoegt zoals borduren, schilderen op nummer, pixelen en ministek. De starters zoeken vooral naar een leuk of mooi patroon terwijl de meer ervaren painters naast meer complexere diamond paintings ook de accessoires aanschaffen om op alle geschikte momenten te kunnen painten. Denk hierbij aan een lightpad, betere tools tot een handig opbergsysteem.
 
Bezoek voor de leukste diamond painting winkel DP Hobby in Dordrecht of bezoek de website van deze winkel via www.dphobbystore.nl. Hier vind je alles wat je nodig hebt of wilt weten over diamond painting.

Wat is diamond painting?
Diamond painting is een handwerkhobby, overgewaaid uit China. Het is een hobby die laagdrempelig is en door iedereen bedreven kan worden. Het lijkt op schilderen op nummer, maar in plaats van verf gebruik je kleine 'facet geslepen' steentjes.

De hoeveelheid steentjes kan best intimiderend overkomen, maar diamond painting is eigenlijk vrij eenvoudig en zeer laagdrempelig. Als je eenmaal weet wat je moet doen, kun je het painten als zeer ontspannend maar ook als zeer lonend ervaren. Natuurlijk helpt de meegeleverde handleiding in het Nederlands, Engels en Frans je op weg met een duidelijke uitleg en handige tips.

Het Diamond Painting pakket bestaat uit:

  • een voorbedrukt canvas met plaklaag
  • diamand gevormde steentjes met een platte rug
  • de benodigde steentjes per kleur gesorteerd in handig afsluitbare cupjes
  • een schudbakje
  • luxe diamond painting toolset (pick-up pennetje en pincet)
  • benodigde wax

Het canvas is bedrukt met de afbeelding, onderverdeeld in vakjes die voorzien zijn van een letter of een symbool die corresponderen met een kleurnummer. De kleurnummers met bijbehorende symbolen vind je ook weer terug op de cupjes met de steentjes, maar ook in de legenda die op het canvas meegedrukt is. Hierdoor kan je zien welke kleur steentje er in het desbetreffende vakje moet worden geplakt.

De plaklaag van de painting is afgeschermd met een beschermingslaag. Deze kan je een stukje omvouwen, zodat de plaklaag vrij komt te liggen. Deze kan weer teruggevouwen worden als je even wilt stoppen met painten, waardoor de plaklaag beschermd blijft van stof en vuil.

Vervolgens kijk je met welke kleur je wilt beginnen. Begin altijd aan één van de zijkanten en leg een liniaal of meetlat langs het kader van de painting, zodat je verzekerd bent van een mooie strakke eerste rij. Dit voorkomt een hoop frustratie bij het verdere painten.

Neem daarna het potje met het aangegeven kleurnummer en schud een aantal steentjes in het schudbakje. Door het bakje lichtjes te schudden komen de meeste steentjes in de juiste positie te liggen om ‘opgepikt’ te worden, met de platte kanten naar beneden.

Neem het pick-up pennetje en duw deze in de meegeleverde wax (eerst plastic laagje verwijderen). Nu zullen de steentjes aan het pennetje blijven plakken en kan je het steentje op de gewenste positie plakken.

Het lijkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk wijst het zich daarna vanzelf. De pincet kan gebruikt worden als een steentje niet op de goede plek zit of scheef is geplakt. Je kunt het steentje hiermee weer oppakken.

Op deze manier kan je stap voor stap het gehele canvas beplakken. De hoeveelheid kleuren per painting kunnen variëren van 20 tot 65 kleuren en bij uitzondering zelfs nog meer. Tijdens het plakken lijkt het soms dat de kleur niet goed is, maar het eindresultaat is verrassend gelijkend aan de orginele foto.

Wil jij het ook eens proberen? Dan adviseren wij met een klein formaat te beginnen om te ontdekken of jij je nieuwe hobby gevonden hebt. Je zult snel zien dat, als het ook een hobby voor jou is, je snel met een groter formaat aan de slag wilt.

Bezoek voor de leukste diamond painting winkel DP Hobby in Dordrecht of bezoek de website van deze winkel via www.dphobbystore.nl. Hier vind je alles wat je nodig hebt of wilt weten over diamond painting.

Kies je voor kwaliteit? Dan kies je voor DP Benelux Diamond Paintings


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.