Bij voorraadproducten heb je het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor eigen rekening. Wanneer je een product terug wilt sturen dan kan je een retourlabel aanmaken via de track & trace-pagina van je bestelling van GoParcel (Nederland). Voor klanten buiten Nederland is deze optie niet mogelijk. In deze gevallen dien je zelf een pakketlabel te bestellen bij een vervoerder naar keuze.

Retourneren op bestelling geproduceerde producten
Wanneer je een product wilt retourneren dat op bestelling is geproduceerd, zoals diamond paintings, dan is dat ook mogelijk. In deze gevallen kunnen wij echter slechts 50% van het aankoopbedrag restitueren. Bij diamond paintings met eigen foto is retourneren niet mogelijk, aangezien dit een product is dat op eigen verzoek is geproduceerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. De originele productverpakking mag dus geenszins worden beplakt of beschreven. 
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dp-benelux.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

LET OP! WIJ GAAN ER EVEN TUSSENUIT!

Vanaf zaterdag 28 mei tot en met woensdag 8 juni 2022 gaan wij er even tussenuit om even tot rust komen van de afgelopen enorm drukke weken en ons opladen voor de eveneens drukke weken die nog komen gaan. Bestellingen vanaf nu hebben hierdoor een levertijd van ongeveer 2 weken.
Hierna doen wij natuurlijk ons uiterste best om de bestellingen zo spoedig mogelijk te verwerken!

WIJ VRAGEN JE HIERVOOR OM JE BEGRIP!