Levertijden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelde diamond painting(s) zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Al onze diamond paintings worden op bestelling geproduceerd, waardoor wij een zeer breed aanbod kunnen bieden. Een wisselend deel van ons aanbod is reeds geproduceerd en zal, indien besteld voor 15.00 uur, nog dezelfde dag worden verzonden. Als je bestelling nog geproduceerd moet worden moet rekening gehouden worden met een levertijd van 1 tot 4 werkdagen (voor Nederland & België), afhankelijk van de drukte en de planning. 

Voorraadproducten zullen nog dezelfde werkdag aangeboden aan de transporteur, mits besteld voor 15.00 uur. In de meeste gevallen zal deze dan de volgende werkdag worden geleverd..

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bestellingen van € 75,00 en hoger worden gratis verzonden. Voor kleinere bestellingen vragen wij een bijdrage in de verzendkosten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen of op zaterdag tussen 9:00 en 19:00 plaats vinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen en hebben wij geen invloed op de werkwijze of fouten van de transporterende partij. Mocht echter uw pakket tijdens het transport vertraging oplopen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de reden en/of oorzaak te achterhalen en het pakket spoedig bij u te laten bezorgen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

LET OP! WIJ GAAN ER EVEN TUSSENUIT!

Vanaf zaterdag 28 mei tot en met woensdag 8 juni 2022 gaan wij er even tussenuit om even tot rust komen van de afgelopen enorm drukke weken en ons opladen voor de eveneens drukke weken die nog komen gaan. Bestellingen vanaf nu hebben hierdoor een levertijd van ongeveer 2 weken.
Hierna doen wij natuurlijk ons uiterste best om de bestellingen zo spoedig mogelijk te verwerken!

WIJ VRAGEN JE HIERVOOR OM JE BEGRIP!