Wil je eerst alleen een preview ontvangen om te beoordelen of de foto mooi uitkomt als diamond painting? Dat kan! Bestel dan nu je preview. En wil je daarna de painting definitief laten maken? Dan ontvang je een kortingscode die je kunt gebruiken bij je bestelling, waarmee de reeds betaalde kosten voor deze preview in mindering worden gebracht op de uiteindelijke prijs. 
Je kunt er voor kiezen om de foto in diamond painting uit te laten voeren in kleur, zwart-wit of sepia. Wanneer je de diamond painting in kleur wilt, dan dient de origineel aangeleverde foto ook in kleur te zijn.

LET OP: Onlangs is de fabrikant van de steentjes overgestapt naar een ander materiaal voor de steentjes, waardoor de kleuren over het algemeen feller van kleur zijn geworden. Hierdoor zijn met name de huidskleuren te fel geworden om een natuurlijke kleur aan gezichten op een foto te geven. Daarom is het NIET MEER MOGELIJK OM DIAMOND PAINTINGS TE LATEN MAKEN VAN GEZICHTEN IN KLEUR! Wel kunnen wij uw foto omzetten naar zwart-wit of sepia.
Al onze diamond paintings worden uitgevoerd met vierkante steentjes en hebben een volledige bedekking.

Bestanden bij bestelling:

Upload de gewenste foto (max 2MB) *


Velden met een * zijn verplichte velden

Opties:

Artikelnummer

2018.PREV 

Standaard levertijd

4 tot 6 werkdagen

EAN

 

Velden met een * zijn verplichte velden
€ 6,00*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Het aantal DP-points dat je voor dit product ontvangt is 6

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Informatie:

Merk
DP Benelux

Trefwoorden

Laatst bekeken producten

Reviews

Karin - 29-02-2020 16:33

Een preview bestellen van een painting van je eigen foto is altijd een aan te raden optie.
Je krijgt een beetje de indruk van hoe je painting er uit komt te zien als hij klaar is.
Ook zo'n preview moet je van een klein afstandje bekijken (dus niet met je neus op je scherm).
Ik maak altijd gebruik van deze optie en ben blij dat dat mogelijk is.

Myriam - 10-02-2020 17:49

Na de zeer mooie eerste diamond painting en de zeer positieve reacties een nieuwe Custom besteld.
Op dinsdagavond een preview gevraagd van een foto die mijn man gemaakt heeft.
Zelf bepalen in welk formaat de painting best gemaakt moet worden is niet zo evident, dus ben ik blij dat DP Benelux een eerlijk voorstel doet van minimum formaat om tot een mooi resultaat te komen.
Na het akkoord over de preview werd de diamond painting reeds op zaterdagmiddag geleverd. Ik denk niet dat het nog sneller kan.
Tussentijds nog even een vraag gesteld en zeer snel antwoord gekregen op mijn mail.
Alles werd weer prima geleverd: verpakking in een platte doos en de steentjes reeds in potjes. Ik kon onmiddellijk beginnen painten.
Ik ben er nu al zeker van dat de volgende diamond painting weer bij DP Benelux zal besteld worden!
Dank je wel voor de prima service!!!!!

Karin - 15-12-2019 16:49

Zoals in mijn eerdere review nog steeds dik tevreden. Ik heb de painting van onze eerst hond bijna af. Het wordt heel mooi.
Nu een pakket van onze tweede hond, (die helaas aan een aangeboren spierziekte is bezweken) besteld en ontvangen. Ze komen straks samen aan de muur. Volgend jaar een pakket van ons nu nog jonge hondje en de galerij is compleet.
Mooi dat dit kan. Jammer alleen dat foto's van mensen (huidkleur) niet meer mogelijk zijn.
Ik had in mijn pakket van hond 1 wel dat steentjes van een bepaalde kleur wat kleiner waren uitgevallen. Dat was wel jammer, beetje behelpen. Toch nog steeds blij met DP Benelux. Ieder nieuw pakket zal ik hier bestellen (je kan alleen niet je huis vol behangen ermee) en ook aan anderen geïnteresseerden jullie adres doorgeven.
Aan mensen die twijfelen over een painting met eigen foto zou ik willen zeggen: Gewoon doen! Het zal je verrassen.
Groeten,
Karin

Myriam - 21-11-2019 21:03

Mijn eerste diamond painting en meteen van een eigen foto (70x50). Bij de preview wordt er eerlijk gezegd of de foto geschikt is en welke afmetingen minimaal gebruikt moeten worden.
Verpakking in een platte doos en daardoor geen plooien in het canvas. Een voordeel is dat de steentjes reeds in potjes, met nummer, toekomen. Je kan echt onmiddellijk beginnen.
Ben nu al benieuwd naar het eindresultaat, maar ik ben er van overtuigd dat dit prachtig zal zijn.
Ik heb nu al een foto in mijn hoofd om te gebruiken bij een volgende painting en deze zal zeker ook bij DP Benelux besteld worden.

Benita - 09-11-2019 15:07

Mijn tweede custom painting.
Zoals de vorige was deze netjes ingepakt, een mooie grote duidelijke handleiding.
Begonnen met plakken. De steentjes zijn gladder en gelijker dan de vorige soort.
De keuze gemaakt om te beginnen met het donkerste hoekje van de painting.
Uit ervaring weet ik dat in het geheel de kleuren super gaan uitkomen.

Ik paint vanaf nu voornamelijk met de pincet omdat deze ook zo stevig en handig is om steentjes te fixeren.
Een aanrader voor iedereen. Ik bestel enkel nog bij DP :-)

Anja - 04-09-2019 08:06

Al meerdere keer een grote painting van DP gehad. Altijd prima kwaliteit. Wat ik ook belangrijk vind is de service die je krijgt. Ik neem altijd een custom en heb dan meestal een aantal vragen over kleuren-afmeting e.d.. Er wordt altijd goed meegedacht en als mogelijk doen ze het voor je. Ook de verpakking is erg mooi en inderdaad geen kreukels in het canvas. Zeker voor herhaling vatbaar.

Karin - 24-08-2019 17:43

Ook ik ben ontzettend blij met de pakketten van DP Benelux. De pakketten worden met veel zorg samengesteld en verzonden in een passende platte doos. Ik wil niet anders meer! Ik had een foto geüpload om eventueel een pakket van te laten maken. Je kunt dan eerst een preview bestellen. Dit kan voor een redelijk bedrag. Als je overgaat tot bestellen dan wordt het bedrag van de preview van het totaalbedrag afgetrokken. Dan heb je de preview dus gratis gekregen.
Mijn eerste kennismaking met Diamond Painting was een pakket dat ik bij Bol had besteld. Ondanks dat de bedrijfsnaam anders deed vermoeden kwam dit pakket uit China. Opgerold in een soort vershoudfolie doosje en alleen voorzien van Chinese tekens. Steentjes waren slecht verpakt in plastic strips van slechte kwaliteit. Geen uitleg; Zoek het maar uit.
Mijn tweede pakket kwam van DP Benelux, nu wil ik niet anders meer.
Ik ben heel benieuwd hoe mijn nieuwe painting wordt, in ieder geval groot :-) Het is een foto van onze overleden hond en ik vind het mooi om hem op deze manier te kunnen vereeuwigen.
Dank je wel DP Benelux. Ook voor de vriendelijke mails die ik rondom mijn bestelling heb ontvangen.
Groetjes van een dik tevreden klant.

Cindy - 27-06-2019 12:49

Zoals steeds werd mijn custom painting perfect afgeleverd. Nergens vind je dezelfde kwaliteit zoals je ze hier vindt. Akkoord, misschien is de painting iets duurder dan op een ander, dit weegt zeker niet op tegen het gebruiksgemak. De painting wordt netjes plat afgeleverd, dus geen geknoei met boeken en gewichten om de opgerolde painting terug plat te krijgen! Alle diamonds zitten netjes in potjes en zijn direct te gebruiken. Ook hier dus geen tijdverlies aan tellen, controleren,... De gebruikte codes zijn allemaal even duidelijk, je kunt perfect aan de slag zonder lightpad nodig te hebben. Zelfs bij minder licht is alles nog perfect te onderscheiden! Een aanrader, zeker en vast! Jammer dat ikzelf bijna geen plaats meer heb om mijn painting op te hangen, zou er nog veel meer willen kopen. En ja, dat zou zeker en vast via deze webshop zijn!

Martine - 19-06-2019 17:57

Bij jullie heb ik eens 1 Diamond painting laten maken, en zou nergens anders nog willen bestellen.
De kleuren zijn veel mooier en er zijn geen kreukels in, omdat ze geleverd worden in een platen doos. En dat waardeer ik heel graag.
En wat hun troef is dat ze binnen de 3 dagen geleverd wordt.
Ik heb ondertussen al mijn 10 de Diamond painting besteld en is al aangekomen,
Dus kan ik iedereen aanraden bij jullie te kopen.
Martine