Foto
Regelmatig ontvangen wij van onze klanten resultaten van onze diamond painting pakketten. Natuurlijk willen wij deze resultaten graag met jullie delen. Op deze pagina plaatsen wij alle resultaten die wij ontvangen, uiteraard met goedkeuring van de klant. Zijn ze niet prachtig?
Himeji Kasteel met bloesem - 120 x 80 cm

      02-07-2019     Reacties (0)

Himeji Kasteel met bloesem - 120 x 80 cm Kasteel Himeji (姫路城, Himeji-jō) is een Japans kasteel dat gelegen is in de stad Himeji in de prefectuur Hyōgo. Het is een van de oudste overblijvende originele gebouwen uit de Sengoku-periode. Het kasteel heeft de status van Nationaal erfgoed van Japan en wordt sinds december 1993 door de UNESCO als Werelderfgoed erkend. Het kasteel van Himeji vormt samen met Kasteel Matsumoto en Kasteel Kumamoto de drie bekendste kastelen van Japan. Het kasteel wordt soms Hakurojō of Shirasagijō ("Witte reiger-kasteel") genoemd omwille van zijn witte buitenmuren. Van onze diamond painting van dit prachtige kasteel ontvingen wij onlangs dit geweldige resultaat. Is het geen plaatje?

Lees meer

Sprookjeskasteel Eenhoorn - 60 x 40 cm

      15-05-2019     Reacties (0)

Sprookjeskasteel Eenhoorn - 60 x 40 cm Van Nicky ontvingen wij dit resultaat van de diamond painting Sprookjeskasteel Eenhoorn op het formaat 60 x 40 cm.  Deze wilde ik graag delen met jullie. Was een hele leuke om te maken! Nicky W.

Lees meer

Flowerface - formaat 75 x 50 cm

Flowerface - formaat 75 x 50 cm Prachtige afbeelding van de diamond painting Flowerface op het formaat 75 x 50 cm. 

Lees meer

Classic Woman - vanaf 40 x 60 cm

Classic Woman - vanaf 40 x 60 cm Diamond Painting met de afbeelding Classic Woman - vanaf formaat 40 x 60 cm. 

Lees meer

Custom diamond painting (ZW)

Custom diamond painting (ZW) Deze diamond painting is gemaakt van een oude foto, vol met krasjes en vlekjes. Na het inscannen hebben we deze foto bewerkt om zoveel mogelijk oneffenheden te verwijderen. 

Lees meer

Resultaat Lentevogeltje 45 x 30 cm

      28-01-2019     Reacties (0)

Resultaat Lentevogeltje 45 x 30 cm Van Prosper ontvingen wij dit resultaat van de diamond painting Lentevogeltje op het formaat 45 x 30 cm. Hét bewijs dat ook kleine diamond paintings mooie resultaten kan geven.  Ik ben klaar met mijn DP, de lente mag beginnen! Prosper P.

Lees meer